Imorgon besök, nervös

Som sagt, imorgon kommer Jimmy. Han ringde innan. Han skulle beställa biljetter till hemresan. Nu börjar det kännas lite verkligt. Fast man kan nog ändå inte förstå nu hur man kommer tänka imorgon. Funderar på om han kommer att överleva bilresan med mamma och pappa. Jag har städat mitt rum idag. Tänkte det kunde vara bra så jag inte skrämmer iväg honom med en gång. Det känns faktiskt riktigt roligt att vi ska träffas. Vi har typ pratat på msn och telefon i 2-3 år och först nu ska vi träffas. Det är inte helt bestämt vad vi ska göra men vi ska i alla fall gå på Simpsonsfilmen. Hoppas att vi får låna bilen. Nu måste jag snart laga mat. Det blir fiskpinnar och potatismos. Jag kom på att jag är jobbig nu som inte har några mellanrum, men jag orkar inte bry mig. Snart börjar skolan igen. Då är man äldst. Ska bli gutt med en egen dator och resursdag varje fredag. Bara roliga ämnen också. Slipper ämnen som matte, engelska, fotbollen och gympan. Egentligen är både gympa och fotboll skoj, men jobbiga tider och avstånd till de ställena. Jag bara undrar hur lång tid det tar innan någon frågar hur det är med Gustav. Ja det är väl bara att svara som det är, jag vet inte... Nej, nu måste jag verkligen laga mat.

På återseende

Trött

Kom hem från träningen ganska nyligen. Har typ bara hunnit äta en hamburgare. Tänkte ringa och snacka med Jimmy men han ville inte svara. Eller så kan det ju ha varit så att han inte hörde.
Det gick i alla fall skitdåligt på träningen idag. Första delen gick bra med löpning och så. Jag är ju ändå relativt vältränad så, men sen när vi spelade hade jag väl tankarna på annat håll. Inget gick rätt! Så kommer jag inte kunna träna på tisdag och torsdag. Jag tror ju då inte att jag bliur uttagen till någon A-lagsmatch i helgen. Det skulle förvåna mig.

Igår grillade vi här hemma. Precis när köttet var lagt på grillen så började det förståss att regna, me det gick bra ändå. Syskonen Odéhn fick låna varsitt paraply. Jag vann på poker! Jag är ju så bäst... Fast de pengarna fick i slutändan gå till Anna och alkohol ändå, men men...

Imorgon ska jag städa lite. Då blir mamma glad när hon kommer hem.

Jag hade en dålig dagi fredags. Kom att tänka på det nu. Det var en av de sämsta dagar jag har haft på en riktigt lång tid. Det gick liksom inte att definera vad det var heller. Det var verkligen allt. Jag saknar mormor, morfar och farmor så himla mycket. Sen tänkte jag på Gustav och en del andra saker jag inte vill skriva om här och sen är det en sån där liten skitsak som får bägaren att rinna över. Nej, det var verkligen ingen bra stund. Hoppas på att det tar ett tag innan nästa sån kommer. Det var inte roligt...

Svara i telefonen... Eller skit i det...

På återseende

Snart

Snart är det slut med jobbandet. Snart kommer Jimmy. Snart får jag lön. Snart ska jag pierca mig och så småningom ska jag tatuera mig. Ja, det är en del att se fram emot. Just nu är jag trött. Har jobbat hela dagen och sen så har jag tränat. Första träningen efter uppehållet. Det kändes väl sådär... Jag funderar på om man kan gå och lägga sig nu. Det skulle vara skönt. Borde nog fika något innan bara. Är inte så sugen, men hungrig.

Vad ska man göra i helgen då? Simon och jag är ensamma hemma. På lördag ska jag i alla fall ha en grillkväll. Hoppas bara att Anna kan komma! Det skulle inte bli lika roligt utan henne. Sen på söndag ska jag i alla fall träna. Måndag får jag väl sitta hemma och ta det lugnt, kanske städa lite i mitt rum. Sen på tisdag kommer jag väl bara gå runt och vara nervös. Tänk att han kanske ska åka med mina föräldrar ner. Det skulle ju aldrig jag våga göra. Men men, det blir ju billigare än att åka tåg.

Jag har ont i ryggen. Jag skulle verkligen behöva en massage! Det blir ju inte bättre av att jag sitter så här heller, men men...

Nej, vi måste lösa det där med Anna. Hon måste komma! Annars blir det inte samma sak.

Nu orkar jag inte sitta här längre.

På återseende

Onsdag onsdag onsdag...

Jobbig dag på jobbet idag. Först var det väl ganska lugnt men när väl solen började skina kom de allt fram. Hur mycket folk som helst! Men det slutade lyckligt alla fall. Jag är ju hemma nu.

Sen blev det ändrat med "helgen". Jimmy, som skulle ha kommit på söndag och stannat till tisdag, kommer på tisdag itället och åker hem på fredag. Han ska förmodligen åka med mina föräldrar hem från Järna. Jag skulle ju inte vilja vara i hans kläder... Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra. Eller vi ska väl alla fall gå på Simpsonsfilmen och åka och bada om det blir väder. Hoppas att det blir någorlunda bra väder så att man alla fall kan lämna huset. Får väl kanske bli pokerkväll med tjejkompisarna också. Han ville, av någon konstig anledning, träffa dem. Nej, men det kan bli en rolig vecka.

Nu ska jag äta tomatsoppa och kolla på teve.

På återseende

Tisdag

Jaha, idag är det tisdag. Inget ovanligt har hänt. vaknade alldeles för tidigt, satte mig och kollade på teve, cyklade till jobbet, jobbade, träffade Johanna (Fredriks tjej) och cyklade hem i regnet. Nu sitter jag här blöt och hungrig.
Ikväll ska jag väl bara ta det lugnt typ. Får väl planera helgen lite. Tänka ut hut det ska bli. Prata med Jimmy ikväll och Anna imorgon.

Snart ska jag äta snitzel, är inte så sugen på det. Men men... Det får väl gå.

Orkar inte skriva så mycket mer nu.

På återseende

Måndag igen

Jag, då var det första dagen, sista veckan på jobbet. Det känns skönt så snart får jag pengar! Mmm, har en del planerat. Först ska jag ge 500 till mamma och pappa för att jag har fått låna och fått så pass mycket och sen ska jag pierca mig igen. Det blir bröstvårtan. Längtar sjukt mycket! Sen vill jag tatuera mig. Funderar på att göra en text på underarmen. Kanske "Vi är nog blott ett sällskapsspel på gudarnas bord, men den som spelar med mig han förlorar nog". Den är ur "Ingenting alls" med Mimikry. Så underbar låt och en så underbar mening! Men tatueringen får vänta, först blir det piercing. 

Jaha, ikväll ska jag ta det lugnt. Kanske städa lite och sen ska jag prata med Jimmy om hans Smålandsresa. Jag ser verkligen fram emot det. Det kommer nog att bli skoj. 

På lördag kanske jag, Anna, Emmy och Sara ska grilla. Det blir en härlig tjejkväll! Nu är det bara Anna som är upptagen.  

Jaja, nu ska jag väl hitta på något annat...

På återseende

Avslutat kapitel

Nu är det officiellt. Det är slut mellan mig och Gustav. Det känns bara så himla overkligt. För en vecka sedan hade jag aldrig kunnat misstänka det här och nu sitter jag och tänker på det. Det har i och för sig varit en underbar tid och vi har gjort massa roliga saker ihop, men nu är det slut. Som jag sa till Gustav, en dag kanske vi kan bli vänner men inte nu.

Det som gjorde det här telefonsamtalet till Gustav så svårt var att man inte kunde förstå vad det var han ville. Man hörde liksom inte på honom om han ville ha mig tillbaka eller om han ville göra slut. Allt han sa var liksom bara att, ja du kanske har rätt och jo/ja.
När man ringer och hör hans röst och helt plötsligt kommer på sig själv att prata om vardagliga saker och undrar hur man mår, bara för att man är så van vid att göra det när man hör den rösten.
Nu är i alla fall Gustav ett avslutat kapitel och det känns väl egentlgen inte bra på något sätt men man måste gå vidare. Jag måste intala mig själv att vi aldrig hade kunnat bygga upp ett förhållande igen, för om jag känner mig själv så är det så.

It's time to move on...

Det känns bara så himla overkligt! Jag kan inte förstå att det är slut. 

Kapitel Gustav och Karin är avslutat


Nytt kapitel börjar nu!




Söndag morgon

Jag vaknade klockan sju i morse och kunde absolut inte somna om. Satte på en film och blundade, men gick up vid niotiden. Har tittat på teve hela morgonen och nu sitter jag och lyssnar på "Bara om min älskade väntar" med Nationalteatern. Den är så underbar!

Måste prata med Gustav sen. Måste prata om hur vi ska göra. Det här funkar ju inte... Det känns som att en "paus" är totalt onödig. Det känns som att man ändå inte kan gå tillbaka till det som har varit. Nu känns det bara som att det är slut men man har på något sätt ändå ett band och någon sorts förpliktelse. Det känns bara helt onödigt. Jag måste gå vidare!

Ja, nästa vecka så jobbar man sista veckan. Eller jag vet inte om jag ska hoppa in och hjälpa till lite vecka 32 men ändå. Har en vecka med Anna nu. Det ska nog gå bra. Sen på lördag så har vi en grej med fotbollen och så kanske jag ska grilla med Anna, Stefan och Emmy. Det får vi se. Sen på söndag så är det möjligt att Jimmy kommer ner och hälsar på. Det skulle vara roligt. Det har slagit mig hur lika vi egentligen är till sättet. Båda är lika mycket partypoopers och lika morgonpigga. Han är en jäkligt bra vän! 

Kanske skulle åka och bada idag? Hmm..? Äsch, det är så mycket bättre att sitta hemma och ruttna hela dagen. Vi får se vad som händer. Nu ska jag i alla fall sätta mig och ruttna med något annat. 

På återseende 

Dikt

Hoppades på att det skulle ha försvunnit

Önskade att jag hade vunnit

Kampen kommer aldrig att ta slut

Jag slåss med detta varje minut

Tankarna snurrar och fingrarna rycker

Försöker strunta i vad alla tycker

Försöker glömma vad som varit

Försöker glömma att ni har farit

Försöker minnas det fina

Berätta att jag älskar de mina

Tankarna är så många

Men ändå så kan jag dem inte fånga,

Jag måste vara stark

Stå kvar på denna mark...


Dikt jag skrev den 15 mars 2007


Eftertanke

Ja, då har det gått ett par dagar. De flesta av de har jag spenderat hemma hos Anna och Stefan. Det har varit roligt och behövligt. Jag har fått annat att tänka på.
Idag var vi på Fagerhults marknad. Det kändes lite konstigt men jag överlevde ju i alla fall. Träffade ingen från familjen Näslund, men det kändes konstigt att vara där. Enda anledningen till att jag har varit i Fagerhult innan har ju varit Gustav.
Hur som helst så köpte jag ett smycke. Annars var jag sparsam.
Nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Sms:ar med min nya bästis. Det är så jäkla roligt. Det är en annan person som får mig att tänka på annat.  
Jaja, jag kommer inte på så mycket mer att skriva nu...
Jag får tänka lite mer på det här nu.

På återseende

Nytt kapitel

Ja, då var det väl dags att starta ett nytt kapitel i mitt liv.
Igår tog det slut med min kille. Ett år, åtta månader och två dagar har jag tillbringat med honom och igår var ju inte min bästa dag under den tiden. 
Det var en sådan där dag som man inte ville prata för att man var rädd för att börja gråta. Just en sån där dag där allt man gör påminner om honom. Har lite en sån dag idag också. Alla fall med den senare delen. 
Har funderingar på om jag orkar åka på Fagerhults marknad i helgen. Med tanke på att jag vet att både han, hans mamma och bröder kommer att vara där. Vad ska jag säga? 
För egentligen, rent officiellt, är det väl inte slut. Egentligen är det väl en sån där paus som jag egentligen inte tycker om. Även om det skulle visa sig att han har ångrat sig så skulle det ju aldrig gå att gå tillbaka till det normala igen. Man kommer ju ändå gå att tänka på detta och gräma sig över ifall han verkligen älskar en... Så egentligen så är det väl slut. Det är bara så svårt att fatta. Det som har varit under en så pass lång tid har bara tagit slut. Så mycket som vi har gjort tillsammans och så mycket som jag älskar och tycker om honom. 
Vi har varit i Åre, på Hultsfred, i Spanien, vi har varit hos mina släktingar i Stockholm, vi har varit på hans släktings 50årskalas liksom. Vi har gjort allt. 
Då kommer man ju till den där oundvikliga frågan... Har jag gjort någonting fel? 
Gjorde jag något fel när jag ringde till honom när jag var ledsen? Gjorde jag något fel som övertalade honom att komma de gångerna? Var det något fel i hur jag agerade? Har jag verkligen betedd mig så dåligt? Eller kan det vara så enkelt att det är som han säger? Han säger att han älskar mig och jag är en underbar person, men han känner inte det där. Han ser mig som sin bästa vän. För när han säger så känner man sig ju verkligen så mycket bättre... 
Nu är man i det där stadiet när man bara hoppas att han ska ringa och säga att han har ångrat sig, även om man vet att det aldrig kommer fungera. Å, jag blir galen på det här! Det känns bara så overkligt...

På återseende // Karin   

RSS 2.0